Merhaba dünya!

merhaba dünya!, Hepimizin farklı zevkleri ve ilgi alanları var. Kimimiz yüksek ritimli müzikleri, spor salonlarını ve kalabalık caddeleri, kimimiz ise durgun bir sahil kenarında gitar çalmayı ve kitap okumayı seviyoruz. İşte bu farklılıklar aslında bizleri birey yapan çerçeveyi çiziyor. Meraklısı İçin ekibi olarak biz, bireylerin farklılıklarına ve bunu ifade etme biçimlerine değer veriyoruz. Bu internet…

Hepimizin farklı zevkleri ve ilgi alanları var. Kimimiz yüksek ritimli müzikleri, spor salonlarını ve kalabalık caddeleri, kimimiz ise durgun bir sahil kenarında gitar çalmayı ve kitap okumayı seviyoruz. İşte bu farklılıklar aslında bizleri birey yapan çerçeveyi çiziyor. Meraklısı İçin ekibi olarak biz, bireylerin farklılıklarına ve bunu ifade etme biçimlerine değer veriyoruz. Bu internet sitesinin oluşmasında önayak olan temel, bireyleri, gelişimlerine yön verecek uzman kişi ve kurumlarla bir araya getirme isteğimiz.

Meraklısı İçin ziyaretçilerini ilgi alanlarına göre en cazip kurs fırsatları ile buluştururken, eğitim kurumlarıyla aralarında bir köprü olmayı hedefliyor. Farklı alanlarda yüzlerce kurs, workshop ve kişisel eğitimlerin bir seçkisi olan Meraklısı İçin, yaşayan bir mecra. Burada, katılmayı istediğiniz özel eğitim programının detaylı içeriğini bulabilir, hangi kurum ve kişilerden bu eğitimi alabileceğinizi öğrenebilir, farklı fırsatları karşılaştırarak size en uygun olanını seçebilirsiniz.

Meraklısına ulaşıyoruz

Meraklısı İçin bünyesinde gerek kursiyerler gerekse kurumlar için önemli fırsatlar barınıyor. Özel eğitim kurumları ana sayfamızdaki kurs kayıt formunu kullanarak bizlere kurs programları ve içeriklerini aktardıkları takdirde meraklısına ulaşacak kapıyı aralamış oluyorlar. Böylece kurslarını meraklılarına detaylıca tanıtma imkânı buluyorlar. Meraklılar ise eğitim programı arayışlarını sayfalarımızda buluştukları içerik ile netleştiriyor ve kendilerine en uygun seçimi yapıyorlar. Böylece eğitimci gerçek meraklıya, meraklı ise en doğru programa ulaşmış oluyor. Yabancı dil bilgisini geliştirmek, yepyeni bir mesleki formasyon edinmek ya da bambaşka bir hobi ile tanışmak… Bunların hepsi Meraklısı İçin’in doğru yönlendirmesi ile daha kolay. Yine kurumlar, Meraklısı İçin’e öncelikli üye olarak kurs programlarını ön plana çıkarabiliyor ve daha fazla meraklı ile buluşabiliyorlar.

Meraklısı İçin fırsatlarla geliyor

Meraklısı İçin adından da anlaşılacağı gibi meraklıların sitesi. Meraklılar bültenlerimize üye olarak kurs fırsatlarıyla ilgili tüm gelişmelerden haberdar oluyorlar. Bize özel kurs indirmelerinden faydalanmak, kampanyalardan ilk önce haberdar olmak ve hediye kurs fırsatlarını yakalayıp ücretsiz eğitimler almak için tüm meraklıların gerek bültenlerimizi gerekse sosyal medya hesaplarımızı takip etmelerini öneriyoruz. Biz, meraklıların ne istediğini biliyoruz; bu nedenle aradıkları fırsatları yaratmak için çalışıyoruz.

Meraklarınızı giderirken

Kurs veren kurumlar ile meraklıları bir araya getirirken aradaki bağın güçlenmesi ve merak arayışlarının farklı boyutlara evrilmesi için oluşturduğumuz blog sayfalarımız sizi bambaşka meraklarla tanıştırmayı hedefliyor. Meraklısı İçin Blog’da uzman eğitmenlerin yönlendirmeleri, hobi edinmenin hayatımıza etkileri, farklı eğitim deneyimleri ve daha birçok sosyal paylaşımı bulmanız mümkün. Böylece, Meraklısı İçin yalnızca kurs arayışınız olduğunda değil, sürekli takip etmek ve vakit geçirmek isteyeceğiniz bir paylaşım mekânı olacak.  

Meraklısı İçin’i kendine en uygun eğitim programına en avantajlı şekilde ulaşmanız için tasarladık. Bunun yanında, boş zamanlarını değerlendirmek ya da yepyeni bir “meraka” odaklanmak isteyenler için de yol gösterici bir kılavuz olmayı hedefliyoruz. Sizler de neden hayatınızda farklılıklara yer açacak fırsatı kendiniz yaratmayasınız? Merak öğrenmeye giden yolda ilk adımdır. Bu adımı bizimle atmaya ne dersiniz?