Bu hafta sevdiklerinize hediye etmek için hızlıca yapabileceğiniz örgüler

Eğer eliniz yatkınsa bazılarını birkaç saatte bile tamamlayabileceğiniz bazı örgü projelerini sizler için topladık.

Bu örgüler tüm beceri seviyelerindeki örgücülerin kolayca yapabileceği türdedi ve projeler arasında cüzdan, çoraplar, bebek patikleri, anahtarlıklar, yüzükler, bilezikler, saç tokaları, küçük sepet, şapka, bandana ve hatta küçük bir köpek süveteri de var.

Bu küçük örgü projeleri, sevdiklerinize güzel el örgüsü hediyeler veya kendiniz için özel bir hediye olabilir.

Paralarınızı Sıcak Tutabileceğiniz Bir Cüzdan 

örgü cüzdan

Bu bozuk para cüzdanı küçük ve büyük boylarda olabilir, yarı keçeli olduğundan da şeklini korumaya meyillidir. Kullanışlı ve güzel olmanın yanı sıra hediye olarak da güzel olur. Örgü ve dikiş becerilerinizin başlangıç seviyesinde olması yeterlidir. Fazla kalmış az yünlerinizi değerlendirmenin iyi bir yoludur. 

Scrunchie’lerinizi Örgüden de Yapabilirsiniz

örgü toka scrunchie

Saçlarınızı kolayca toplayabileceğiniz ve çok sevimli duran bu büyük tokaları evde kendiniz de örebilirsiniz. 90’lardan itibaren yeniden ortaya çıkan ve günümüzde de gençlerin çoğunlukla kullandığı bu tokayı evde arta kalmış yünlerinizden yapabilirsiniz.

Örgüden Küçük Sepetlerle Evinizi Dekore Edebilirsiniz

örgüden küçük sepetler

Evinizdeki ortalıkta göz yoran kablolarınızı ya da masanın üzerinde duran istenmeyen görüntüyü toparlamak için evinize sepet örebilirsiniz. Ayrıca bu sepetler küçük hediyeleri paketlemek için de kullanılabilir. Sadece tatlı, el yapımı bir dokunuşa sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda örgü fikirleri veya takılar da dahil olmak üzere çok sayıda şey için sepet görevi görebilir.

Minik Bir Köpek Süveteri

örgüden köpek süveteri

Minik bir köpeğe uyacak oldukça basit bir model arayanlarınız için, sadece küçük köpekler için olan bu şirin köpek kazağına bakın. 

Kontrast renkler kullanarak köpeğinizin daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz 🙂 Bu proje çift uçlu iğneler üzerinde yuvarlak olarak örülebilir.

Telefonlarınızın Bu Soğuklarda Üşümesini Engelleyecek Örgü Kılıflar

örgüden telefon kılıfı

Az miktarda yünle bile yapabileceğiniz telefon kılıfı örgü modellerine göz atabilirsiniz. Sıradan telefon kılıfları yerine kendi ürettiğiniz ve sadece sizde olacak bu örgü kılıfları deneyebilirsiniz. Ayrıca hediye listenizdeki arkadaşlarınız için de küçük tatlı bir hediye olabilir.

Örgüden Bandana! 

örgüden bandana

Kulaklarınızı sıcak tutmak ya da sevdiklerinize üşümeni istemiyorum demenin tatlı bir yolu. Bandanalar hem güzel dururken hem de şapka kadar saçları bozmaz bu yüzden de hem kişisel kullanımlarda hem de hediyelerde oldukça iyi seçeneklerdir.