Aylık Okuma Listenize Ekleyebileceğiniz Güzel Kitaplar

Bir ay boyunca okuyabileceğiniz güzel kitapları sizler için derledik…

Daisy Jones ve The Six – Taylor Jenkins Reid

Bir grup hakkında olan bu kitapta 70’ler havasını sonuna kadar hissediyorsunuz. Ayrıca kalp kırıklıklarını kitapta öyle iyi yansıtılmış ki sanki sizin kalbiniz kırılmış gibi hissediyorsunuz. Aşk, rock, müzik ve müzik endüstrisinde yolunu bulmaya çalışan bir sürü kırılmış insanı görebileceğiniz bir kitap. Kitabın güzel yanlarından biri de tüm bu özellikleri bir belgesel ya da makale gibi yansıtıyor. Grubun her bir 7 üyesiyle ayrı ayrı konuşuyor gibi hissedeceğiniz bu kitabın kurgusal bir kitap olduğunu unutmayın! 

Bizim bu kitaba puanımız 4/5 

Bin Öpücük – Tillie Cole

Çocukluk arkadaşlarının aşka olan yolculuklarını anlatan bu kitabın en güzel yanlarından birisi karakterlerin çocukluktaki arkadaş hallerini de yakından görebiliyor olmanız. Birlikte büyümelerini okumak da oldukça tatlı bir his veriyor. Bu kadar sevimli bir kitabın aynı zamanda üzücü ve acı olması da oldukça şaşırtıcı. Karakterlerin birbirine karşı olan aşırı derin duygularına tanıklık etmek de kitabın bir diğer güzel yanlarından. 

Bizim bu kitaba puanımız 4/5 

Akhilleus’un Şarkısı – Madeline Miller

Genel konusunda Yunan Mitolojisini ve mitlerini barındıran bu kitap sizi hiç beklemediğiniz anlarda şaşırtıyor ve üzüyor. Biraz hüzünlenmekten zarar gelmez diyorsanız bu kitabı severek okuyabilirsiniz. Farklı karakterlerin, tanrıların, kahramanların hikayelerini okumak ve onlara empati duymak sizi bambaşka dünyalara taşıyacak. 

Bizim bu kitaba puanımız 5/5 

Birimiz Yalan Söylüyor – Karen M. McManus

Bir cinayet ve gizem kitabı olan bu kitap başından beri sizi içine çekip tüm kitap boyunca sizi  bağlıyor. Bayview kasabasında geçiyor ve lisede beş öğrenci cezaya kalıyor, ancak sadece dördü cezadan dönebiliyor. Devamı kitap hakkında fazla ipucu içereceğinden bu kadar detay yeterli. Biraz gizemli bir kitap okumak istiyorsanız, durmayın ve okuyun! 

Bizim bu kitaba puanımız 5/5