Hayalleri Gerçekleştiren Feng Shui Resimleri

Feng Shui ile yapılan duvar resimleri yaşam döngülerini değiştirme gücüne sahiptir. Hayatınızda arzuladığınız şey ne olursa olsun Feng Shui ile elde etmeniz mümkündür. Şimdi hayallerinize ulaşmak için Feng Shui duvar resimleri sanatını nasıl kullanacağınızı, doğru figürleri nasıl seçeceğinizi gösteren bir rehber paylaşacağım sizlerle.

Feng Shui ile yapılan duvar resimleri yaşam döngülerini değiştirme gücüne sahiptir. Hayatınızda arzuladığınız şey ne olursa olsun Feng Shui ile elde etmeniz mümkündür. Şimdi benim sizlere bir sorum var. Hayattan en çok istediğiniz şey nedir? Gerçek aşkı bulmak mı? Büyük bir zenginliğe kavuşmak mı? Sağlık mı? Bir çocuk sahibi olmak mı? Belki de sadece başarılı olmaktır dileğiniz. İstediğiniz her neyse sizin için en iyi gelecek Feng Shui tablosunu seçerek ya da onu kendi ellerinizle yaparak hayallerinizi gerçekleştirmeyi fazlasıyla kolaylaştırabilirsiniz. Bu konu hakkında okuduklarım, araştırmalarım gitiikçe benim de ilgimi çekmeye başladı ve sizlere bu konuyla ilgili rehber niteliğinde bir yazı hazırlamak istedim.

Şimdi hayallerinize ulaşmak için Feng Shui duvar resimleri sanatını nasıl kullanacağınızı, doğru figürleri nasıl seçeceğinizi gösteren bir rehber paylaşacağım sizlerle.

Başarı İçin Gereken Feng Shui Figürleri

Hayatınızın belirli bir noktasında, finansal olarak, aile hayatınızda yada kariyer anlamında başarılı olmak mı istiyorsunuz? Öyleyse sizi başarıya, refaha ve berekete ulaştıracak resimlere bir göz atalım.

Dağlar

Bir dağ görüntüsü Feng Shui duvar resimleri sanatında kullanabileceğiniz en güçlü öğelerden birisidir. Bu odanız içerisinde bir odak noktası oluşmasını sağlar ve elde etmek istediğiniz hedeflere odaklanmanızı sağlar. Bulutlara kadar yükselen dağlar ile hedefiniz yolunda yükselmenizi ve zirveye ulaşmanızı tetikler. Bu gerçekten yenilmez bir dağdır. Bu resme bakmak hedefleriniz yolunda kararlı ilerlemenizi, yılmamanızı hatırlatır ve bu konuda olumlu düşüncelere sahip olmanızı sağlar.

feng shui mountain.jpg

Kuşlar

Resminizdeki kuşlar özgürlüğü, refahı ve şansı simgeler. Kuşlar her zaman birbirleriyle uyum içerisinde yaşarlar. Size her zaman aile ve toplum içerisinde uyum ile yaşamayı gözettirir ve bu konuda ilham verirler. Kuşlar hayatın içerisinde insanların binaların arasında beslenmek için her zaman yeni fırsatlar kollarlar, bunu çok iyi gözlemleyebiliyoruz. Evinize veya işyerinize asacağınız kuş figürlü bir duvar resmi başarılı olma yolunu açacak ve bu yoldaki tüm fırsatları kollamanız ve değerlendirmeniz yönünde ilham olacak.

feng shui bird.jpg

Aşk İçin Gereken Feng Shui Figürleri

Hala gerçek aşkınızı mı arıyorsunuz? Bunu elde etmek çok zor evet ama bir resim ile bu dileğinize ulaşmanız daha kolay olacak. Sizi gerçekten sevecek ve sizinle mutlu bir hayatı paylaşacak olan kişiyi arıyorsanız bunlara bir göz atın.

Portre Resimleri

Sizin için özel olacak birisini hayatınıza almak istiyorsunuz. Bir portre resmi gördüğünüzde beyninizde ilk oluşan sinyal insanlarla iletişime geçmek, bağlantılar ve ilişkiler kurmak olacaktır. Bu resim insanları ve ilşkileri hayatınıza çekme fikrini size kanalize edecektir. Bir kadın veya bir erkek portresi kalabalığın içerisinden bir kişi ile bir araya gelerek bu şansı yakalayacağınızı düşündürür. Ayrıca portre resimleri sadece aşkı bulmak için değil, daha iyi arkadaşlık ilişkileri kurmanızı, aileniz ile kenetlenmenizi, daha ılımlı toplumsal ilişkiler yaşamanız için de enerji verir. Temel olarak her türlü etkileşim için olumlu bir resimdir.

feng shui portre

Sinek Kuşu

Sinek kuşları gökyüzündeki en ilham verici kuşlardandır. Onlar insan kalbinden küçüktür ve sadece bir kaç gram ağırlığındadırlar. Bir parkta sinek kuşlarını gözlemlerseniz onların üzerinizde yarattığı olumlu etkiyi hemen farkedeceksiniz. Sinek kuşları iyilik mutluluk yayan, havada uçarken mutluluk şarkıları söyleyen tatlı minik yaratıklardır. Bu yüzden sinek kuşlarını barındıran resimler ile aşkı hayatınıza çekmek kolay olacaktır. Duvarınızda sinek kuşlarını gördüğünüz an beyniniz iyilik ve mutluluk düşünmeye başlar ve bu da size aşkı getirir.

Örneğin; Florida’da yaşayan Nancy adında bir kadının uzun yıllar boyunca gerçek aşkı aramak için dolaştığı ve bulamadığı için artık umudunu kaybetmek üzereyken bir sinek kuşu resmedilen tablo almış. Nancy’nin kısa bir süre sonra bir adamla birlikte olduğu ve hala süren mutlu bir evliliği olduğu söyleniyor.

Ayrıca orkide ve sinek kuşunun nazik ve sevgi dolu birleşiminden de güzel enerjiler ortaya çıkar. Böyle bir resim tercih ederseniz de evinize sevgi ve güzellik kısa süre içerisinde dolacaktır.

feng shui sinek kuşu

Sağlık ve Refah İçin Feng Shui Figürleri

Sağlıkla kalmak ve maddi anlamda refaha ulaşmak istiyorsanız bu semboller işinizi kolaylaştıracak.

Dağlar

Kendinizi monoton bir hayatın içinde sıkışıp kalmış hissediyor olabilirsiniz. Hayatınızın akışını değiştirmek bu sıkıştığınız durumdan kurtulmak ve refaha ermek istiyorsunuz. Bunun için dağlara çıkıp bulutlara yaklaşacağınız, tüm kötü düşünce ve enerjilerden sıyrılıp huzura ve refaha ereceğiniz bir hissiyat yaratacak olan resimler edinmeniz işe yarayacaktır. Dağların netliği ve güçlü duruşları size refaha ermeniz için gerekli olan motivasyonu verecektir. Aynı zamanda doğayı ve ferahlığı yansıtması ile sağlıklı ve güzel bir hayat yaşamanıza yardımcı olacaktır.

feng shui dağlar

Su Resimleri

Su yaşam için en önemli şeylerden birisidir. Tüm canlıların yaşamını sürdürmesini, hayatın devamlılığını sağlayan bir elementtir. Bolluğun bereketin ve sağlığın simgelerindendir. Su Feng Shui’de saflığın ve bereketin sembolüdür. Su, içenlere umut ve hayat verir. Akan su beraberinde fırsatları ve olasılıkları getirir. Su resmi düşüncelerinizde olumlu bir kanal açmak için sizlere yardımcı olacaktır(özellikle akan bir su). Su aynı zamanda yeni, temiz bir başlangıç yapmanın ve radikal değişiklikler yapmanın sinyallerini verir.

feng shui akan su tablosu

Manzara Resimleri

Ev günlük hayatımızın en önemli parçalarından biridir. Ailemizle, arkadaşlarımızla vakit geçirdiğimiz, huzur bulduğumuz, uyuduğumuz.. Bu yüzden evde bir uyum olması ve pozitif enerjiler ile dolu olması gerekiyor. Manzara resimleri birbirleri ile uyum içerisinde olan doğa bileşenleri ve huzur ile doludur. Tabi ki pencereden baktığınızda güzel bir manzara görmek bir resimden daha etkili olacaktır ama maalesef şehir yaşantısında bu pek fazla mümkün olmuyor. Baktığınız zaman kendinizi mutlu hissettiğiniz bir manzara fotoğrafını ya kendiniz resmederek yada bir şekilde edinerek duvarınıza astığınızda yaydığı enerjiyi hissedeceksiniz.

feng shui manzara

Güç İçin Feng Shui Figürleri

Hayat maalesef çok kolay değil, hepimizin hayata dair belli hedefleri var ama bu hedeflerimizi tutturmak için motivasyona, enerjiye ve şansa ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. İşte bunun için sizi motive edecek figürler şunlar;

Ayı

Ayılar zor koşullarda hayatta kalma mücadelesi veren, sert hayvanlardır. Ayılar genellikle balık yiyerek beslenir zaman zaman küçük hayvanları da yerler. Feng Shui’ye göre ayılar zorlu yaşam koşullarına karşı mücadele ettikleri için atikliği, cesareti ve dirençli olmayı temsil ederler. Üzerinde ayı figürü olan bir resmin size hayatın tüm zorluklarına karşın dirençli olma ve cesaretli olma enerjisi vereceğine inanılıyor.

feng shui ayı

Kartal

Kartal asil ve güçlü bir hayvandır. Zorlu doğa koşulları ile mücadale eder. Çin kültüründe kartal gücü ve onurluluğu temsil eder. Kartal resmini evinize ya da işyerinize astığınızda size gerekli olan özgüven ve cesareti aşılar, hedeflerinizi yerine getirmek için hırsınız artar.

feng shui kartal

At

At figürü ise kariyer basamaklarını tırmanmanızda ve işinizde hızlı bir yükselişe geçmenizde size yardım eder. Atlar hızlıdır ve azimlidir. İş yerinize astığınız bir koşan at figürü işlerinizde azimle ve hırsla ilerlemeniz konusunda sizi teşvik edecektir.

feng shui atlar

Koi Balığı

Koi balığının Çin felsefesi tarihinde bir çok hikayesi vardır ve Feng Shui inanışına göre en önemli figürlerdendir. Bu hikayelerden dolayı koi balığının iyi şans, başarı, refah, uzun ömür, cesaret, hırs ve azim getirdiğine inanılır.

koi balığı feng shui

Feng Shui inanışına göre yapacağınız ve evinizin duvarına asacağınız figürler hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için sizlere yardımcı olacak. Yapmak istediklerinizi, hedeflerinizi sizlere hatırlatarak motive edip pozitif enerjiler yayacak. Hayallerinize ulaşmak için yapmanız gereken tek şey biraz hareket ve biraz Feng Shui 🙂 Bir motivasyon koçu olan Bob Proctor’un dediği gibi ‘Thoughts become things’.