Haldun Dormen ile Müzikal Tiyatro
Ekoldrama Sanat Evi 1999 yılından bu yana, Genel Sanat Yönetmeni Haldun Dormen ve kurucusu Gülsen Çaltıl başta olmak üzere değerli tiyatro ve drama eğitmenlerinin yer aldığı duayen eğitmen kadrosu ile eğitimlerini sürdürmektedir.
Usta Sanatçı Haldun Dormen Genel Sanat Yönetmenliğinin yanı sıra ,Ekoldrama da yetişkinlere "Müzikal Tiyatro" eğitimi de vermektedir.
Bu keyifli yolculuğa çıkan oyuncu adayları, oyunculuk eğitiminin yanı sıra temel tiyatro bilgisi de almakta, vizyonalarını geliştirmekte ve eğitim dönemi sonunda "Müzikallere Selam" oyunu ile profesyonel bir sahnede seyircinin karşısına çıkma mutluluğunu da yaşamaktadırlar.
Haldun Dormen ile "Müzikal Tiyatro" eğitimimiz;
Eğitim hafta da 1 gün 4 saat yapılmakta olup 4 ay süren bir eğitimdir.
Eğitim genel de PAZARTESİ akşamları 18:30-22:30 arasında yapılmaktadır.
Bu kurs 7174 kez görüntülendi.
Ekol Drama Sanat Evi Hakkında
Ekoldrama Sanat Evi, 1999 yılında kurulmuş olup, Genel Sanat Yönetmeni Haldun Dormen ve Türkiye'de alanında otorite olan ve ortak ideallerine kendilerini adamış uzman eğitmenleri, öğrencileri ve çağdaş eğitim sistemiyle bir "Ekol" olmak yolunda ödün vermeden çalışan bir eğitim kurumudur.
Bünyemizdeki Ekoldrama Araştırma ve Geliştirme Merkezi'nde araştırmalar yapıyor, drama eğitim ve sanat alanındaki kuram ve uygulamaları atölye çalışmalarıyla bütünleştiriyor, bilgi ve yorumlarımızı öğrencilerimizle paylaşıyoruz.
Günümüzde uygulanan ve öğrenci merkezli en etkili eğitim disiplinlerinin başında gelen "Yaratıcı Drama Tekniği"ni kullanarak, 7'den 70'e birçok insana "Özgür bir ortamda bireysel gelişimlerini serbestçe gerçekleştirebilme" olanağı tanıyor, tüm öğrencilerimize bu donanımı kazandırmak adına, onları içlerinde var olan cevherin farkına varmaları için yönlendiriyor ve destekliyoruz.
Kurulduğumuz yıldan bu yana yetiştirdiğimiz öğrenciler, geliştirdiğimiz müfredat, metot ve projeler ile bir "Ekol" olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Söyleyecek ve yapacak çok şeyimiz var; Dünyadaki bütün gelişmeleri yakından takip edip, eğitim sistemimize ve projelerimize aktararak, sürekli geliştiriyor, yenileniyor ve ilerliyoruz.
Ekol Drama'da verilen eğitimler;
Çocuk Atölyeleri
- Yaratıcı Drama Atölyesi
- Genç tiyatro Atölyesi
- Müzik Yolcuları Atölyesi
- Resim Atölyesi
- Modern Dans Atölyesi
Yetişkin Atölyeleri
- Haldun Dormen ile Oyunculuk / Müzikal Atölyesi
- Derya Alabora / Ergün Demir ile Reklam,Dizi,Sinema Oyunculuğu Atölyesi
- Ali Altuğ İle Sahnedeyim
- Murat Şenol ile Diksiyon Dublaj
- Asım Ekren Yönetiminde Enstrüman
Ekol dramada eğitim alan çocuk ünlülerimizden bazıları;
- Melis Kara ( "Dedemin Dolabı" + "Arkadaşım Maxx" )
- Lorin Merhart ( Disney Channel "Zil Çalınca" Dizisi)
- Emir Çalıkkocaoğlu ( Disney Channel "Zil Çalınca" Dizisi)
- Naz Aker ( "Bir Çizgi Bir Nota" adlı kısa dilm ile birkaç ödül almıştır.)