Eğlenceli keçe işleri kurslarımızda, kuru keçe ve/veya ıslak keçe yöntemleri kullanarak çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Günübirlik kurslarımızda o günkü çalışmayla ilgili teknik ve malzeme bilgilerini öğrendikten sonra uygulamaya geçiyoruz.
Islak keçe atölye çalışmamızda, geleneksel ıslak keçe yöntemi ile, doğal yün ve işlenmiş yünü birarada kullanarak kendi dekoratif keçe plakalarımızı hazırlıyoruz. Bu keçe plakalarını; tablo, çanta, yastık, örtü, giysilere aplike gibi çeşitli alanlarda kullanabilirsiniz.
Çalışma sonunda öğrendiklerinizle, sevdiklerinize hediyeler hazırlayabilir, bunların satışını yaparak ek gelir de elde edebilirsiniz.
Atölye süresi 4 saattir. Kayıt işlemi sonrası; kurum yetkilileri sizi arayıp, katılım için uygun gün ve saati karşılıklı belirleyerek rezervasyonunuzu tamamlayacaktır.
Katılım Ücreti: 150TL'dir.
Kursta kullanılan tüm malzemeler kurs ücretine dahildir