Meraklısı İçin Alevde Cam: Bayraktar Cam Boncuk Atölyesi
Boncuklar, biblolar, avizeler, aksesuarlar, ev eşyaları... Cam hayatımızın büyük bir kısmında sürekli ilişki halinde olduğumuz bir madde. Cam objelere gösterilen yoğun talep ise çift taraflı; tüketim ve üretim. Cam boncuk yapımı hem hobi hem de meslek edinmek isteyenler için ilginç bir konu. Alevde şekillendirilen cam çubuklar, renkler, malzemeler, fiyatlar ve ister hobi ister tam zamanlı olsun cam ile uğraşmak isteyenleri ilgilendirecek konuları Bayraktar Cam Boncuk Atölyesi'nin kurucusu, Kültür Bakanlığı Geleneksel El Sanatları Sanatkarı, Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı Sertaç Bayraktar aydınlattı.
Siz de rengarent cam çubuklarla hafta sonunuzu keyifli bir etkinlikle geçirmek isterseniz Bayraktar Cam Boncuk Atölyesi'nin Alevde cam şekillendirme kursuna hemen kayıt olabilirsiniz.
Bu güzel söyleşi için Bayraktar Cam Boncuk Atölyesi ailesine, çekim için kullanılan ekipman desteği için de Kiralık Fotoğraf Makinesi ekibine teşekkürler.
14798 kez izlendi.
Son Videolar

Hem meraklı, hem de pek hamarat kadınların katıldığı bir Tilda Bebek Workshopunun misafiri olduk. Katılan herkes çok şey öğrendi, çok eğlendi ve nihayetinde günün sonunda nur topu gibi Tilda'ları oldu.
8.4.2015
19 Ekim 2014 Pazar günü Meraklısı İçin ofisinde gerçekleştirdiğimiz Uygulamalı Bonsai Kursu etkinliğimiz böyle geçti. Bu keyifli günde bizimle olan tüm meraklılara teşekkürler.
29.10.2014
Kamil Yavuz Karikatür Atölyesi'ne yaptığımız ziyareti, karikatür öğrencileriyle ve karikatür eğitmeni Kamil Yavuz'la yaptığımız söyleşileri videomuzdan izleyebilir; karikatür çizmek ve bir karikatür atölyesine katılmak ile ilgili sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.
28.2.2014
Binicilik spor dendiğinde binicilik ilk akla gelenlerden olmasa da, ciddi bir eğitim, pratik ve efor isteyen bir dal. Binicilik eğitimi ile ilgili tüm sorularımızı Kenanbey Binicilik Kulübü'nün kurucusu Kenan Erturgut'a yönelttik. Merak ettiklerinizin cevabı videomuzda.
5.2.2014
Keçe son zamanlarda, özellikle hazır aksesuarlarda, sıkça karşılaştığımız bir malzeme. Hele ki bu kış ayazında keçe gibi sıcacık bir şeyle haşır neşir olmak oldukça cezbedici. Peki, keçe nasıl bir malzemedir? Keçe ile neler yapılabilir? Keçe aksesuar yapımına nasıl ve nereden başlamalı? Sorularımızı Hatish Accessory'nin kurucusu ve keçe atölyesi eğitmeni Hatice Ayyıldız cevapladı.
5.2.2014
Satın almak yerine, oyun hamurunuzu kendiniz yapmaya ne dersiniz? Ev yapımı oyun hamuru tarifini ve alternatif bir hamur oyununu videomuzda izleyebilirsiniz.
30.1.2014
Boncuklar, biblolar, avizeler, aksesuarlar, ev eşyaları... Cam hayatımızın büyük bir kısmında sürekli ilişki halinde olduğumuz bir madde. Cam objelere gösterilen yoğun talep ise çift taraflı; tüketim ve üretim. Cam boncuk yapımı hem hobi hem de meslek edinmek isteyenler için ilginç bir konu. Alevde şekillendirilen cam çubuklar, renkler, malzemeler, fiyatlar ve ister hobi ister tam zamanlı olsun cam ile uğraşmak isteyenleri ilgilendirecek konuları Bayraktar Cam Boncuk Atölyesi'nin kurucusu Sertaç Bayraktar aydınlattı.
30.1.2014